top of page
kantoren in het park

Wat doen wij?

 

Jordens is sinds 1993 financieel en juridisch adviseur bij professionele vastgoedbeslissingen en draagvlakversterker bij belanghebbenden.

Real Estate Planning voor bedrijven:
- behoefteanalyse
- locatiestudies
- werkplekontwerp
- huurdersvertegenwoordiging
- financiële structuren
- verhuizen als veranderingstraject

Real Estate Planning voor investeerders:
- projectplanning
- portfolio-analyse
- financiële structuren
- communicatie met huurders

Voor alle onze diensten maken wij graag een offerte op maat.

 

BEHOEFTEANALYSE 
Voor en na de beslissing tot verhuizen, kunnen wij heel wat expertise aanbieden. In de eerste plaats kunnen we, op basis van de wijze waarop uw mensen werken, uw vastgoedbehoeften klaarder krijgen. Het resultaat van dergelijke workshop maakt het voor u makkelijker om gericht te zoeken op de markt.

LOCATIESTUDIES

Op basis van uw behoeften maken we een zoekprofiel met parameters. Vervolgens vergelijken we beschikbare locaties met dit profiel. Zo kan u meteen verschillende gebouwen uitsluiten zonder ze te bezoeken. De uitgespaarde tijd kan u besteden aan een grondige inspectie van de meeste geschikte locaties.

WERKPLEKONTWERP
Eens het gebouw waarnaar u wil verhuizen gekend is, leggen we in een microstudie de communicatielijnen tussen uw medewerkers vast. Deze zijn de basis om te bepalen waar de werkposten komen, de sociale ruimten enzovoort. Uiteraard kan dergelijke studie ook uitgevoerd worden voor uw huidig gebouw. Als u tot de conclusie komt dat, mits een herinrichting, u niet hoeft te verhuizen, dan boekt u twee maal winst.

De administratieve zetel van Jordens Vastgoed ligt op volgend adres:
Rozenlaan 31, 3580 BERINGEN
Ondernemingsnummer: BE 0728.299.061

bottom of page