top of page
in Onderhandelen

Het huren van kantoren en bedrijfsruimten kan een frustrerende ervaring zijn.

 

Een belangrijke sleutel tot een succesvol resultaat is ervoor te zorgen dat je voldoende tijd neemt om te zoeken, te onderhandelen en eventuele verbeteringen laat aanbrengen ​​die moeten worden voltooid voordat je verhuist.

 

Een ervaren en betrouwbare adviseur kan een groot verschil maken in de succesvolle uitkomst van jouw huurcontract.

Het vinden van betrouwbare informatie over beschikbaarheid van gebouwen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Als je alleen op pad gaat, kom je er al snel achter dat de makelaars met wie je praat, voor verhuurders werken.

 

Hulp krijgen bij het vinden van de juiste kantoorruimte voor jouw bedrijf kan een echte uitdaging zijn.

Jouw primaire job is het runnen van jouw bedrijf. Hoe vaak huur je een kantoor of bedrijfsgebouw? Hopelijk hoef je dit niet vaker dan om de 3 tot 5 jaar te doen; hetzelfde met huurverlengingen. Het komt erop neer dat je in jouw zakelijke leven maar een paar keer kantoorruimte huurt.

 

Verhuurders daarentegen onderhandelen bijna elke dag over een huurcontract. In de meeste gevallen schakelen ze zelfs een makelaarskantoor in om het gebouw op de markt te brengen en hen te adviseren.

 

Hebben ze een onevenwichtig voordeel? Zeker. Hoe breng je dit in evenwicht? Schakel de diensten in van jouw eigen vastgoedadviseur. Als expert kan hij jou vertegenwoordigen of bijstaan in de onderhandelingen met verhuurders.

Een goede adviseur vermijdt dat je fouten maakt. Hij is onderlegt op financieel en juridisch vlak en hij kent het verhuurproces van kantoren en bedrijfsgebouwen. Bovendien vertrekt hij vanuit het inzicht in jouw bedrijfsprocessen, niet vanuit de indeling en functionaliteiten van een bestaand gebouw.

 

Geïnteresseerd? Dan is het tijd voor een gesprek.

bottom of page