top of page
Handdruk

Wat is sale and  lease  back?

Sale and lease back is voor de verkoper interessant in verschillende situaties.

On the Phone

Locatiestudies

Het huren van kantoren en bedrijfsruimten kan een frustrerende ervaring zijn. Het vinden van betrouwbare informatie over beschikbaarheid van gebouwen is niet zo eenvoudig als het lijkt.

positiefwordcloud_72cfb6dadc60c208e41164

SAMENWERKEN

Hebben we nog een kantoor nodig?

Tijdens de corona lockdown leerden we thuis werken. Investeerders, eigenaars en gebruikers van kantoorvastgoed moeten daarom nadenken over de toekomst. Hebben we nog een kantoor nodig? Of moet het een andere functie krijgen?

Wie is Jordens Vastgoed

Jordens'Vastgoed is specialist in bedrijfsvastgoed

Ook interessant

zichtlocatie_Industrieweg1080-3540.JPG

Bedrijfsgebouw verkopen en terug huren

Soms kan het interessant zijn om het bedrijfsgebouw uit de exploitatievennootschap te halen en zelfs te verkopen aan een investeerder. Vraag advies.

Real Estate - Real Teams - Real People

 

Financieel en juridisch adviseur bij professionele vastgoedbeslissingen en draagvlakversterker bij verhuisprojecten sinds 1993

Industrie gebouw

Huren in een bedrijvencentrum

Vlaanderen beschikt over veel gebouwen waar je een 'shared desk', individuele kantoor-, opslag- en productieruimte kan huren. Vaak zijn er faciliteiten zoals een onthaalfunctie, IT-ondersteuning, managementondersteuning, …

Agentschap Innoveren en Ondernemen heeft voor elke provincie een brochure met het aanbod.

Wing27-kantoren.jpg

Vastgoed kopen om te verhuren?

​Vastgoed blijft een interessante investering als je het goed aanpakt. Zoals bij elke investering zijn opbrengst en risico verbonden. Vraag advies.

bottom of page